Over KEET

Achter Keetproducties staat Mirry van Doorn.
Ik ben theatermaker, clown, drama- en clownsjuf op basisscholen in Utrecht, lachyogabegeleider en beleidsadviseur kunst en cultuur. 

Als kind verzon ik al verhalen, speelde toneel, imiteerde anderen en ging helemaal op in mijn eigen fantasie. Mijn verbeelding bracht mij overal, maar vooral weg van de werkelijkheid. Die voor mij als kind niet altijd fijn was.

Het duurde lang voordat ik erkende dat ik mijn verbeeldingskracht voor anderen in kon zetten. Niet zelf in de spotlights willen staan maar anderen in het licht te zetten of even een zonnestraal te zijn in iemand anders’ bestaan.

Clown KEET  is contactclown

Keet wil er zijn voor grote en kleine mensen die ziek of oud zijn. Op haar eigen liefdevolle manier geeft Keet persoonlijke aandacht. Als een zonnestraaltje. In een lichte speelsheid. Om met de kracht van de lach ziekte en verdriet even naar de achtergrond te laten verdwijnen. 
Ik clown als clown KEET vrijwillig voor Stichting Mediclowns, die volwassen  mensen tijdens hun dagen van ziekte of oude dag bezoekt.

Ik speelde mij de afgelopen jaren een eigen wijze weg. In kwetsbaarheid en met lef! Omdat ik elk mens, - klein en groot, - zijn eigenwijze speelsheid gun, heb ik Keetproducties opgericht. Om samen te spelen met overgave en plezier. Een speelplaats waarin ieder zichzelf kan en durft te zijn. Waar je gezien wordt!

Het is de kunst gedreven te zijn en toch niet door te draven maar steeds op de juiste momenten af te remmen, even stil te staan, te voelen, te reflecteren en gewoon te zijn.